Prelomio je jer mu je trebala nežnost

Dejan Dragojević i Sandra Rešić su se upoznali na jednoj proslavi gde su zajedno igrali i pevali, a čemu je posvedočio video-snimak koji se pojavio nedavno na društvenim mrežama, navodi Srpski telegraf.

Oni su isto veče završili u WC-u restorana gde su se ljubili i mazili, a nastavili su da se dopisuju i flertuju otkriva izvor za pomenuti portal, koji je upao u WC gde su se njih dvoje vatali i otrkio šta se sve dešavalo:

Dejan je bio veran Dalili, obožavao ju je, ali do momenta dok se ona nije promenila i nije htela da imaju odnose. On je tada počeo da ludi i da se menja. Stalno se vadila na ženske probleme, da ima ciklus, da ne sme da ima seks jer ima neku bakteriju, ali zapravo to nije želela, jednostavno se ohladila od njega. Takav odnos su imali u poslednje 2 godine. Dejan se tada jako razočarao, počeo je da pije, jer nije osećao njenu ljubav, primetio je da se promenila, ali nije želeo da je pritiska : "Ona me neće, okreće glavu kada spavamo, imamo seks samo kada je pijana ili napaljena. To se desi jednom u 3 meseca, ja ovako ne mogu, volim je kao Boga. Volim je i neću da ostanem bez nje" govorio mi je Dejan i sve vreme plakao kao sada u Zadruzi što plače. On je mnogo emotivan, ona nije, ona je stamena i hladna kao što i vidite kako se ponaša. Prelomio je jer mu je trebala nežnost, poverio mi se šta mu se desilo na jednoj proslavi - počela je priču prijateljica bračnog para pa je nastavila:

Foto: PINK.RS/PINK.RS

- On i Dalila su kod prijatelja u Beogradu imali proslavu rođendana, na kojem je bilo dosta poznatih osoba sa estrade, rijaltija. Među njima je bila i Sandra Rešić u ful izdanju, kako sam ona ume. Čim je došao Dejan je bacio oko na nju, pa je čak i Dalili govorio kako je pevačica dobra pi*ka. Baš se tako izrazio, hteo je da vidi njenu rekaciju, ali nije je bilo. Veče je odmicalo, a Dejan nije smanjivao alkohol, bio je sve pijaniji, i pijanjiji. Gledao je Rešićku i jedva se kontrolisao. U jednom momentu je krenuo da igra sa njom, a Dalila je bila ko zna gde, jer ga nije konstatovala. Šapnuo je tada Sandri da bi voleo da je poljubi i da je čeka kod toaleta. Ona je odlepila, bila je pijana kao i on, rekla mu je sve ili ništa. Tada su otipšli zajedno u ženski toalet, ljubili su se, vatali, mazili. Tada sam upala ja jer nisam mogla više da čekam, i zatekla ih u zanosu. Dejan me je molio da ništa ne kažem Dalili, a Sandra je samo pobegla raščupana - rekla je devojka pa potom otkrila da je njihova veza nastavljena i posle žurke :

Foto: PINK.RS/PINK.RS

- Sandra i Dejan su nastavili da se čuju i kuckaju preko tajno memorisanog broja. Pisalo mu je muško ime, ali je Dejan svakako brisao poruke. Kada je Dalila bila na operaciji nosa, morala je da leži u bolnici neko vreme, pa je Deki tada pozvao Sandru inkognito kod njih kući. Ona je došla kolima u pola noći, da je niko ne vidi. Bili su zatvoreni u kući 3 dana, samo su se seksali. Imali su seks u celoj kući, pa i u bračnom krevetu Dalile i Dejana. Sanda je čak oblačila Dalile kripice, kao što su bademantil i veš. Tri burne noći su išle ka tome da se oni ponovo vide u Beogradu. Dejan je uz izgovor imao to što ide da sređuje papire u Beograd, a Sandra ga je čekala u iznamljenom stanu na dan. Imali su nekoliko sati da se dobro izljubavišu. Ma gorelo je sve, a Dejan sada likuje jer Dalila ne zna za aferu. Čeka momenat kada će servirati svoju osvetu. On i Sandra glume da nema hemije, a zapravo svi vide da gore jedno za drugim i da su zaljubljeni. Dalila će pasti u nesvest kada bude saznala da je Sandra bila u njenoj kući i da su ona i Dejan overli njihov bračni krevet - završava prijateljica.

Da li je sve ovo zaista istina, ili izmišljena priča izvora, ostaje da vidimo do kraja sezone.

Autor: Pink

#Dejan Dragojević

#Sandra Rešić

#dalila dragojević