Ekipa Balkatona uvek uz repera! 💪

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je pre nešto više od mesec dana i još uvek se nalazi u pritvoru. Juče je napunio 31 godinu, a na njegov rođendan podsetila nas je ekipa Balkatona. Na muzičara fanovi nisu zaboravili, pa je tako dobio brojne poruke podrške, čestitke i najlepše želje putem društvene mreže Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Balkaton (@balkaton)

IZVOR: IG / balkaton

Iz Balkatona poručuju da ga vole i pozvali su sve fanove da ostave i oni svoje želje za repera.

Sada na Rastinom Instagram nalogu ne postoji nijedna njegova fotografija, kao ni snimak, a poznato je da je na društvene mreže redovno objavljivao da koristi marihuanu. Pretpostavljamo da su iz Rastinog tima obrisali sve dokaze koji se mogu koristiti na sudu. Poznato je još i da uskoro treba da izađe Rastina i Alenova pesma. Evo šta je njegova ekipa izjavila o novom projektu, iz čega se vidi koliko su zapravo povezani i spremni da jedni drugima čuvaju leđa:

- Naša ekipa je toliko povezana, da je od Stefana trebalo da stignu samo 3-4 reči, preko advokata, da bismo skontali u kom pravcu treba da snimamo spot, koja je estetika i koje elemente treba da upotrebimo. Ponosni smo na to naše jedinstvo - poručuju iz izdavačke kuće Balkaton.

Autor: redportal.rs

#Balkaton

#ROĐENDAN

#nova pesma

#rasta