Uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Duša moja, da ga tako prevari, rekla je razočarano Fatija 😏

Duže vreme šuška se da je Dejan Dragojević zbog svoje supruge Dalile promenio veru i prešao u islam, a to je za Kurir potvrdila i Dejanova i Dalilina komšinica Fatija:

- Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Duša moja, da ga tako prevari. Taj Car je uzeo zbog nekog duga od 40.000 evra, da bi mu ona to otplatila sigurno, kažu da je bio i po zatvorima. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako... Pu, đubre jedno! Dejan je miran, nije se čuo dok je bio ovde. Takav se više ne rađa. Kad su krenuli za Beograd, došao je do mene da me pozdravi, kaže mi da ide i da ćemo se videti za 10 meseci. Izneli su puno stvari iz kuće, poneli sa sobom. Ljubili su se tu i grlili, šta joj bi, ne znam. Toliko su se voleli. Ja sam pomagala i dok su tu bili majstori i gradili im kuću, kuvala sam im kafu, nosila keks, kiselu vodu. Sram je bilo, kako ga je izradila - ogorčena je baka Fatija u izjavi za Kurir.

Verski običaji islama nalažu konzumaciju samo određene vrste mesa, pa je Dejanovu promenu veroispovesti indirektno u prošloj sezoni Zadruge naznačio i Marko Đedović:

- Pa, ko bi hteo snajku koju su svi razvalačili? Svaki normalan roditelj bi ovako reagovao! Kad on bude skontao šta ona radi, ona će takvu nogu u du*e dobiti! On zbog nje ne jede svinjsko meso, ne pije alkohol! A, ona zbog te ljubavi ništa nije uradila!

Da Dejan ne jede ništa od mesa osim piletine potvrdila je sinoć kod Dušice i Maja Marinković.

Dejan vera, a Dalila bračna nevera. 😉

Autor: redportal.rs

#Dejan Dragojević

#Dejan i Dalila

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#Zašto muslimani ne jedu svinjetinu

#dalila dragojević