Nezvanično, njih dvojica su od ranije bili u sukobu

Ivan Đorđević (29) iz okoline Negotina koji je ubijen u dvorištu Osnovne škole Branko Radičević u Negotinu, preminuo je od posledica zadobijenih udaraca u glavu koje mu je, kako se sumnja, naneo tinejdžer Jovan P. (18).

Kako piše Blic, Đorđević je preminuo nakon što je primio više udaraca u glavu.

- Smrt je nasilna i nastupila je kao posledica zadobijenih udaraca u glavu. Ubijeni Ivan je imao i manju povredu kolena, ali to je najverovatnije zadobio prilikom pada na zemlju. Presudni su bili, isključivo, udarci u glavu – kaže izvor upućen u istragu.

Ubistvo se dogodilo u dvorištu jedne osnovne škole u Negotinu, nakon rasprave između tinejdžera i muškarca. Nezvanično, njih dvojica su od ranije bili u sukobu, jer je navodno žrtva uhapšenom psovala majku.

- Tinejdžer je nakon hapšenja priznao da su se on i Ivan ranije svađali, jer je navodno dvadesetdevetogodišnjak tinejdžeru psovao majku. Navodno je ovaj put tinejdžer pozvao muškarca da se vide, nakon čega je došlo do kraće rasprave između njih dvojice, a onda i do tragedije pošto je tinejdžer Ivana udarao rukama i nogama - objašnjava izvor.

Prema nezvaničnim inforomacijama tinejdžer je nakon tragedije, pozvao Hitnu pomoć i kao nepoznati građanin, prijavio incident, a onda i pobegao u nepoznatom pravcu. Lekari su po dolasku na lice mesta mogli samo da konstantuju smrt.

Navodno, nije bilo očevidaca događaja, a pri dolasku na lice mesta, preminuli Ivan kod sebe nije imao nijedan dokument. Međutim, policija je brzo reagovala, i uspela da u kratkom roku pronađe osumnjičenog koji je uhapšen.

Inače, u Negotinu su ubijenog Đorđevića svi poznavali jer se zbog zdravstvenih problema teže kretao.

- Zbog invaliditeta teško se kretao i otežano govorio. Strašno je ovo što mu se dogodilo – kažu meštani.

Ovo je inače treća tragedija ove godine koja je zadesila porodicu Đorđević.

- Ivanu je početkom godine deda preminuo od korone a posle samo nekoliko meseci i otac od srčanog udara. A sada da on nastrada na ovako brutalan način... Ivan ima sestru koja živi u inostranstvu. Deda mu je bio vlasnik salona nameštaja. Potiče iz imućne porodice. Inače nije bio oženjen, i velika je tragedija to što mu se dogodilo - kažu meštani.

Osumnjičeni Jovan je po priči meštana u septembru ove godine postao punoletan. Kako nezvanično saznajemo, poznat je odranije policiji.

Autor: blic.rs

#UBISTVO

#negotin

#ŠKOLA