Bio je na savršenoj "visini" zadatka da oceni 😂

Mirnu i sokratovsku konverzaciju između Mikija i Saleta Luks, o poštovanju prema ženama koje ne praktikuju silikone, prekinuo je upad Mime u svom majušnom šorcu (toliko majušnom da neki članovi redakcije smatraju da je subatomski 👀) koja je htela da uzajmi vatre za duvan.

Uvidevši odmah tu fatalnu estetsko-moralnu grešku Mime, Miki je osetio da mora da reaguje blagonaklono, očinski i nadasve prijateljski:

Nemoj se ljutiti, ali malo ti pi%&a ispala.

Šokirana Mima je odmah prešla u defanzivu braneći se da je njena mikro pregača više nego adekvatna, na šta je Miki (duboko sokratovski) uperio prstom i postavio samo jedno pitanje:

Vidi, a šta je ispalo ovde?

Posle toga nije bilo nazad. Nervozni smeh, pred moralnom istinom Mikija, obuzeo je Mimu. Dok se ona sve više kikotala, Miki je sve više rastao u crnačkog gospel propovednika koji tera greh od sebe. Samo je falilo da posle svake njegove rečenice iza čujemo jedno gromoglasno HALLELUJAH! ⚡⚡

Dupe ti ispalo ŽENO, beži od nas! (HALLELUJAH!)⚡⚡
OKRENULA SI DUPE NA OŽENJENOG ČOVEKA! (HALLELUJAH!)⚡⚡

Mima je tiho i kroz nervozni osmeh pokušala da objasni da je ON taj koji je gleda, na šta je naš PRAVEDNIK prosuo zlatne milozvučne reči:

TI si došla pred mene... Ja sedim u toj RAVNI. U RAVNI VAŠE VAGINE.

Nakon toga, kada je Miki video da je uspeo da prenese poruku, spustio je glas i počeo meko da govori.

Pravi narodni filozof. 😂

Uostalom pogledajte i sami:

View this post on Instagram

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

IZVOR: Instagram / heavycur_zadruga

Autor: redportal.rs

#Filozof

#Miki Sale Luks

#Moral

#ZADRUGA

#mima

#saveti

#titan