Događaj koji nikada nije objašnjen 🧐

Pre 44 godine, 1977. godine prekinut je televizijski program britanske televizije Southern Television. Kada je emisija prekinuta, zvuk emitovanja zamenjen je glasom za koji se tvrdilo da predstavlja Galaktičku komandu Aštar tj. da je to emitovanje prenosa vanzemaljca po imenu Vrilion.

- Budite mirni i slušajte, jer vaša šansa možda neće doći ponovo . Vrilon.

Emitovanje ovog prenosa dobio je naziv "Wow signal". Ovaj događaj je možda jedan od najboljih primera da se dokaže postojanje vanzemaljaca i da nas slušaju. Ovaj prekid dogodio se na samom početku programa. Slika je počela da se gubi, a iz televizora dolazio je dubok glas. "Prenošenje" poruke trajalo je 6 minuta.

- Ovo je glas Vrilona, predstavnika Aštarske galaktičke komande. Svih ovih godina videli ste nas kao svetlo na nebu. Obraćamo vam se sada u miru i sa mudrošću kao što smo to uradili sa vašom braćom i sestrama na celoj planeti. Javljamo se da vas obavestimo o sudbini vaše rase i vašeg sveta kako biste svojim bliskima mogli saopštiti kojim smerom moraju da idu kako bi izbegli katastrofu koja preti vašem svetu i bićima u svetovima oko nas započeo je Vrilon.

Glas je objašnjavao da Zemlja ulazi u novu eru koja bi mogla doneti mir i harmoniju za celo čovečanstvo. Glas je potom nastavio sa upozorenjem da je vreme za zabranu svih oružja za masovno uništenje:

Sva vaša oružja zla moraju biti sklonjena. Vreme konflikta je sada prošlost, a rasa čiji ste sada deo može nastaviti na više nivoe evoje evolucije ako se pokaže dostojim da to učini. Imate malo vremena da naučite da zajedno živite zajedno u miru i dobroj volji. Mi smo posmatrali vaš razvitak, kao i što ste vi posmatrali naša svetla na nebu. Ima mnogo više bića oko vaše Zemlje, od onoga što vaši naučnici priznaju.

Ova poruka nikad nije ponovljena na televiziji, niti je ikada objašnjena, kao ni šta se dogodilo. Jedini odgovor je bio da je neko hakovao u sistem. Ali niko nikad nije preuzeo zasluge za ovo, a pritom je sačuvao tajnu 44 godine.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod:

IZVOR: YT / ExtraTerrestrials On Earth & Beyond

Autor: redportal.rs

#NLO

#Vanzemaljci

#prekid emisije

#prekid programa

#ufo