Na derbi samo oni koji idu na Asvel

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.00 časova igraju meč 9. kola Evrolige protiv francuskog Asvela.

Odmah u nedelju ih očekuje meč 8. kola ABA lige i derbi sa Partizanom koji je jedina neporažena ekipa u regionalnoj ligi.

Pred ova 2 važna meča Crvena zvezda je izdala saopštenje za navijače i naglasila na da derbiju neće biti prisutni gostujući navijači, kao i na koji način će moći da se kupi ulaznica:

- Održan je sastanak bezbednosti na kome su bili prisutni svi predstavnici službi koje će biti angažovane na organizaciji ove utakmice, predstavnici policije, kao i predstavnici oba kluba, i ABA lige, nakon koga je odlučeno da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača, kao i način na koji će se prodavati karte za nedelju utakmicu.

- KK Crvena zvezda mts karte za ovu utakmicu prodavaće po 2 osnova i kupovina karte za nedeljnu utakmicu biće omogućena: svim vlasnicima sezonskih karata našeg kluba za takmičarsku sezonu 2021/2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evrolige koju naš tim igra u četvrtak protiv francuskog ASVELa i koji to budu učinili na blagajni hale Aleksandar Nikolić samo na dan utakmice.

- Svi vlasnici sezonskih karata će takođe moći i da kupe dnevne karte za Partizan i to na taj način što će vlasnik sezonske karte moći da kupi maksimum 2 dnevne karte za nedeljnu utakmicu, a to je moguće na blagajni dvorane Aleksandar Nikolić u petak i u nedelju od 13.00 do 19.00 časova - stoji u saopštenju crveno-belih.

Meč između Crvene zvezde i Partizana zakazan je u nedelju u 19.00 časova.

Autor: redportal.rs

#asvel

#crvena zvezda

#derbi

#partizan

#ulaznice