Sofija je ušla u 5. mesec trudnoće 💕

Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović uskoro će postati roditelji još jednog dečaka, kojeg će manekenka roditi u Madridu.

Manekenka se za ovaj španski grad odlučila ne samo zbog toga što tamo žive, već zbog činjenice da je i prvog sina Alekseja rodila na istoj klinici kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

View this post on Instagram

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

IZVOR: IG / sofijamilo

Kako nam je rekao, Luka ju je podržao u odluci. jer je i sam prezadovoljan tretmanom koji njegova lepša polovina dobija u tom kliničkom centru.

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg a Sofijinog drugog sina - ispričao je izvor.

Sofija Milošević je ušla u 5. mesec trudnoće, a termin porođaja je kraj marta. Do tada će par biti u Španiji kako bi atraktivna trudnica mogla da odlazi na redovne kontrole i neometano uživa u drugoj trudnoći.

Autor: redportal.rs

#luka jović

#porođaj

#sin

#sofija milošević