Orlovi će imati podršku sa tribina 🥳

Srbija 14. novembra u Lisabonu igra odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Portugalom u Lisabonu, a i naši navijači moći će da prisustvuju meču. 

FSS je dobio ukupnu 2.944 ulaznice i one se mogu kupiti preko sajta www.ticketline.rs. Cena ulaznica je 10 eura ili 1.300 dinara, piše Mondo.

Vaučer mogu da kupe isključivo državljani Republike Srbije koji žive u zemlji i u inostranstvu. Nakon plaćanja vaučera potrebno je dostaviti na e-mail: office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597 kopiju važećeg pasoša.

Po uspešno izvršenom plaćanju kupac će dobiti od ticketline-a svoj nenumerisan vaučer na mejl kao PDF dokument. Vaučer je samo dokaz o izvršenom plaćanju ulaznice. Vaučer postaje validan tek po dostavljanju kopije pasoša. Pošto kupac dostavi kopiju vežećeg pasoša, ticketline će na verifikovanu e-mail adresu kupca poslati numerisanu e-ulaznicu.

Svaka ulaznica je vezana za konkretno sedište, kupovina iste nije dovoljan uslov za ulazak u Portugal u skladu sa najnovijim odlukama portugalskih vlasti i svi koji kupe kartu moraju da obrate pažnju na uslove ulaska u zemlju. 

Ulazak u Portugal u odnosu na situaciju sa virusom COVID-19, strogo je regulisan propisima te države, a informacije u vezi sa uslovima pod kojima je moguće putovati možete pronaći na sajtu Ministarstva spoljnih poslova.

U međuvremenu može doći do nekih izmena u protokolu za ulazak u Portugal i vlasnicima ulaznica savetujemo da se redovno informišu o eventualnim promenama.

Autor: mondo.rs

#Portugal

#Reprezentacija Srbije

#Srbija

#kvalifikacije

#svetsko prvenstvo