Snimak sa događaja postao viralan, ali Bezos se ubrzo javio porukom

Džefa Bezosa je, izgleda, poterao maler otkako je postao zvanično najbogatiji čovek na svetu. Ne samo da je NASA odbila njegov projekat i prihvatila Maskov već je izgleda u poslednje vreme ušao u problem sa, verovali ili ne, holivudskim glumcima.

Naime, još se nije stišala prašina koju je pre neki dan podigao Tom Henks kad je rekao da je odbio njegov predlog da leti u svemir za tričavih 28 miliona dolara (koga zanima imate celu priču dole 👇) a već je došlo do novog problema.

Stvar je u tome što je na nedavnom prijemu Bezosova devojka (da kažemo 😕), inače televizijska voditeljka, Laurin Sančez bila malo previše impresionirana Leonardom Dikaprijom, što su zabeležile i kamere.

Snimak su brzo mnogi podelili na društvenim mrežama, a među njima se našao i Tviter nalog portala Barstool Sports, uz karakterističan komentar koji glasi "Leo je gospodin ukrašću ti devojku".

IZVOR: TW / @barstoolsports

Izgleda da se ovaj snimak rukovodiocu Amazona nije naročito svideo, kao ni to da se izgleda najzanimljiviji trenutak tog susreta desio baš u trenutku kad je skrenuo pogled (pogledajte sami 😄), pa je brzo odgovorio na ovaj tvit, na sebi svojstven način.

- Leo, dođi ovamo, želim da ti nešto pokažem - napisao je Bezos u svom odgovoru, uz priloženu fotografiju na kojoj se vidi on naslonjen na znak na kom piše 'Opasnost, strma litica, pad može biti smrtonosan'.

Naravno, ovaj potez je naišao na pozitivne reakcije korisnika Tvitera, budući da je milijarder pokazao da zna da čuva svoje.

E sad, da li će to presudno uticati na razvoj situacije između Dikaprija i Sančezove, videćemo. Dikaprio ipak treba da zna da u ljubavnim filmovima generalno ne prolazi dobro, pa da ne ispadne da mu nismo rekli...

IZVOR: TW / @JeffBezos

Autor: redportal.rs

#džef bezos

#leonardo di kaprio

#pazi šta radiš

#žena