Svi detalji njenog sukoba sa dečkom

Mariju Karan je prošle nedelje u Beogradu udario njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica urnisala njegov automobil marke porše, a sad su isplivali novi detalji ovog nesrećnog događaja.

Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila porše videli upravo Mariju, prema našim saznanjima. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Karan je objasila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako Blic saznaje, Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban 2 sata kasnije.

Marijin advokat je juče naveo da do nikakvog nasilja nije došlo.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina, preneo je Kurir.

Autor: Blic.rs

#Marija Karan

#porše

#skandal