Supruzi naneo teške posekotine u predelu vrata.

Jedna porodična svađa Bečlija srpskog porekla završena je sa teškim povredama svih učesnika.

Portparol bečke policije Kristofer Verhnjak izjavio je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22. bečkom okrugu, napao svoju 53-godišnju suprugu nožem. On joj je tom prilikom naneo teške posekotine u predelu vrata.

Zajednički 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, takođe je zadobio teške povrede. Naime, otac mu je isekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni.

U toj brobi je mladić svom ocu odgrizao uvo, i potom ga isprskao i biber sprejem. Majka je, tokom borbe oca i sina, uspela da pobegne i pozove policiju.

Svo troje, inače poreklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu. Ocu je ponovo prišiveno uvo, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru. Verhnjak kaže da policija ima teškoće da ustanovi uzrok porodične svađe, pošto učesnici ne žele da govore, ili nisu u mogućnosti.

On ističe da to svakako nije alkohol. Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli biti saslušani. Protiv 56-godišnjaka policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružzja. I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da nije nemoguće da je delovao u samoodbrani.

Autor: Tanjug

#Beč

#broba

#prsti

#sin

#srbi

#supruga

#uvo