Crno-beli perfektni, 7-0 u seriji

Košarkaši Partizana ostvarili su 7. pobedu u isto toliko odigranih mečeva u regionalnoj ABA ligi.

Na domaćem terenu u hali Aleksandar Nikolić savladana je ekipa FMP-a rezultatom 74:69.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Vodili su crno-beli tokom čitavog meča i nisu dozvoljavali protivniku da u bilo kom trenutku ugrozi rezultat koji je bio i 15 poena razlike.

IZVOR: YT / redportal rs

Pred punim tribinama najbolji meč u redovima Partizana odigrao je Zek Ledej koji je ubacio 18 poena, a odmah iza njega najefikasniji je bio Aleksa Avramović sa 15 poena.

IZVOR: YT / redportal rs

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Kod Pantera Izundu je upisao 20 poena, dok su Nevels i Džouns dali 15 poena.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Trener Partizana Željko Obradović nakon nove pobede izjavio je:

- Mislim da smo večeras otvorili utakmicu dobro, za razliku od pre par dana, da smo bili izuzetno agresivni. Izgledalo je mnogo bolje u napadu, do pet minuta pred kraj utakmice. Igrači treba da shvate da  i pri pozitivnom rezultatu, kada protivnički tim igra preko celog terena i sa odvajanjem da je to situacija gde treba da se igra maksimalno agresivan i da se igra za koš u odbrani. Nismo to radili, zaustavili smo se i onda smo ulazili u probleme da šutiramo loptu, obično na isteku napada i zbog toga je bio veoma loš procenat šuta za tri poena. Kako bilo da bilo, čestitam mojim igračima na još jednoj važnoj pobedi. Ispred nas je još jedna interesantna sedmica gde nas čeka putovanje u Andoru i posle toga utakmica sa Zvezdom u Pioniru - istakao je Obradović.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-beli naredni meč u regionalnoj ABA ligi igraju protiv Crvene zvezde u hali Aleksandar Nikolić, ali ovog puta kao gosti.

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#fmp

#kk partizan

#partizan