Pobeda otvara vrata proleća u Evropi

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 č. na stadionu Rajko Mitić dočekuju ekipu Mitjelanda u 4. kolu grupne faze Lige Evrope. Naš šampion se nalazi na 1. mestu u grupi na polovini grupne faze sa 7 osvojenih bodova. Večeras Zvezda ima šansu da širom otvori vrata evropskog proleća.

Zvezda bi pobedom ostavila goste na 2 boda i tako bi se upustila u trku za prvo mesto u grupi sa portugalskom Bragom. Da ekipa Dejana Stankovića može na 1. mesto potvrđuju i dobre partije u prethodnim kolima. Zvezda se nalazi u 10 nejboljih ekipa ovogodišnjeg takmičenja i tu namerava da ostane.

Nema potrebe više pričati šta bi pobeda donela za državni koeficijent i borbu za 2 predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Taj scenario je realan ali su se apetiti sada povećali pa svaki osvojen bod u Evropi može biti od koristi za što bolji plasman naše zemlje.

Zvezda će večeras morati da odigra vrhunsku utakmicu kako bi došla do pobede i nova 3 boda. Biće velika borba na travi stadiona Rajko Mitić, ali uz podršku navijača pobeda je bliža.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#mitjeland

#prolece u evropi

#zvezda