U objektu prepunom smeća i ostataka od paljenja automobilskih guma je provela 2 do 3 sata

S.Č. (27) koja je juče u poslepodnevnim satima pronađena u objektu takozvanih starih bazena kod šljunkare u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići lažirala je sopstvenu otmicu, javlja "Avaz".

Kako prenosi Telegraf, ova informacija je Avazu potvrđena iz Policijske uprave Mostar, ali i Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, pod čijim nadzorom se od juče sprovodila intenzivna istraga.

Devojka je u prisustvu lekara Odeljenja psihijatrije Kantonalne bolnice "Dr Safet Mujić", gde je zadržana na lečenju, mostarskim istražiteljima danas, suočena s određenim dokazima, praktično, sve priznala.

Prema prvim informacijama datim policiji, S. Č. je izjavila "da ju je neko oteo ispred „Mepasa“ i da se nakon toga ničega ne seća“.

S. Č. se do mesta gde su je radnici šljunkare u Vrapčićima pronašli dovezla taksijem, nakon što se juče ujutro udaljila iz porodične kuće u Blagaju.

- Video sam žensku osobu u donjem vešu, vezanih ruku kako nešto viče i ide prema meni. U jednom trenutku je pala. Uplašio sam se, bila je sva crna po telu i odmah sam pozvao kolege. Znate, nije bilo svejedno, jer je ona govorila: "Pomozite, ubiće me!". Kada su kolege dotrčale, ona je kao klonula. Pozvali smo odmah policiju i Hitnu - ispričao je ovaj radnik za Avaz.

Policija je, praktično, stavila tačku na ovaj slučaj koji je duboko uznemirio javnost.

Autor: Telegraf

#Mostar

#devojka

#otmica

#pijaca