Nisu izgleda baš svi zadovoljni ovim izmenama

Autori novog serijala o čoveku od čelika, odnosno Supermenu, kao i deo crtačkog studija DC u kojem se izrađuje ovaj serijal, proteklih su nedelja u više navrata tražili zaštitu policije Los Anđelesa (LAPD - Los Angeles Police Department).

Sudeći po izveštaju koji je objavio portal TMZ, policija u Los Anđelesu je nekoliko puta morala da reaguje nakon što su mediji proteklog meseca preneli vest da će novi Supermen imati - dečka (ako vas zanimaju detalji, možete videti u linkovima) 👇.

Razbesneli obožavaoci stripova o Supermenu opsedali su radna mesta na kojima rade scenaristi, crtači i ostalo osoblje, a neki su upućivali i pretnje, tako da su studiji u više navrata zvali policiju kako bi ispratila situaciju, navodi se u izveštaju policije u koji je TMZ imao uvid. Srećom, niko nije pokušao da ostvari pretnje, tako da se situacija smirila posle nekog vremena, navodi se u zaključku policijskig izveštaja.

Novi brojevi Supermena su već podigli dosta prašine i pre no što su izašli, ne samo zbog ove promene koja je mnoge zatekla već i zbog drugih izmena koje su predstavljale veliki iskorak u odnosu na dosadašnjeg čoveka od čelika.

Između ostalog, izmenjeno je i njegovo čuveno geslo Za istinu, pravdu i američki način u Za istinu, pravdu i bolju sutrašnjicu. Ova izmena je dovela do toga da je jedan od crtača dao otkaz u DC-ju, smatrajući da su stvari otišle suviše daleko.

Foto: DC Comics / LADBible/N/A

Autor: redportal.rs

#DC

#DC Comics

#Los Anđeles

#autori

#biseksualac

#supemrnen

#zaštita policije