Predstava "Petra" selektovana je i za učešće na pozorišnom festivalu Dani Jurislava Korenića, a koji se održava u Sarajevu 😊

Predstave zaječarskog teatra ove jeseni biće odigrane na mnogim festivalima.

Predstava za decu Narodnog pozorišta Timočke Krajine Zoran Radmilović "Lepotica i zver", po tekstu i u režiji Željka Hubača selektovana je za učešće na objedinjenom pozorišnom festivalu za decu, 6. i 7. Pozorišni ringišpil i 21. Festić koji se od 1. do 5. novembra održava u Lazarevcu, u organizaciji Puls teatra i Društva za animaciju i razvoj dečjeg dramskog stvaralaštva iz Beograda. Predstava "Lepotica i zver" biće odigrana sutra od 18:00 časova na sceni Puls teatra u Lazarevcu, piše Timočka.

Predstava "Lepotica i zver" selektovana je i za učešće na festivalu Mali Joakim koji se u organizaciji Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije od 15. do 22. novembra 2021. održava u Kruševcu. Posle dužeg vremena, predstava za decu zaječarskog pozorišta učestvovaće na ovom prestižnom festivalu.

Takođe, predstave zaječarskog pozorišta "Pokondirena tikva" po tekstu Jovana Sterije Popovića, u adaptaciji i režiji Olivere Viktorović Đurašković i "Čučuk Stana – Srpkinja i Grkinja" po tekstu i u režiji Željka Hubača, učestvuju na pozorišnom festivalu Vršačka pozorišna jesen koji se od 1. do 7. novembra održava u Narodnom pozorištu Sterija u Vršcu. "Čučuk Stana – Srpkinja i Grkinja" biće odigrana 6. novembra , a "Pokondirena tikva" 7. novembra 2021.

Predstava "Petra" selektovana je za učešće na pozorišnom festivalu Dani Jurislava Korenića koji se od 12. do 19. decembra 2021. održava u Sarajevu, u organizaciji Teatra 55.

Autor: timocka.rs

#Zoran Radmilović

#lepotica i zver

#pozorište

#predstava