Drugo novo vozilo najavljeno u sredu je ažuriranje manjeg Onewheel-a i zove se Pint

Kalifornijski startup Future Motion otkrio je 2 nove verzije svog fanki samobalansirajućeg električnog vozila za vožnju pod nazivom Onewheel, sa većim dometom, snagom i boljom ergonomijom.

Novi Onewheel GT vredi 2.200 dolara, a Future Motion za njega kaže da je "potpuno redizajniran iz temelja“. Koristi kontrolni sistem višeg napona koji motoru daje više snage i ovo je prvi Onewheel od 3 konjske snage. GT tu snagu crpi iz baterije sastavljenog od 21700 litijum-jonskih baterija (ćelije iste veličine koja napaja mnoga od Teslinih trenutnih vozila), što mu daje neverovatnih 32 milje (ili 51.5 km) dometa pri punom punjenju.

Foto: Instagram.com/xboards.lt

Onewheel GT sada ima konkavne jastučiće za bolji osećaj na dasci, svetlije farove, čvršću ručku za nošenje i opcionu gumu sa gazećim slojem za ljude koji žele da voze svoj Onewheel van puta.

Drugo novo vozilo najavljeno u sredu je ažuriranje manjeg Onewheel-a koji je Future Motion najavio u 2019. godini, Pint. Novi Pint X od 1.400 dolara dobija više nego dvostruko veći domet originalnog Pinta (18 milja u poređenju sa 6 do 8 milja ranije) i blago povećanje maksimalne brzine (18 milja na sat u poređenju sa 16 milja na sat ranije).

Foto: Instagram.com/marco_talotta

Autor: redportal.rs

#Future Motion

#Onewheel GT

#električni jednotočkaš

#jednotočkaš