Sve karte rasprodate, spektakl u najavi

Večeras od 20.30 časova u dvorani Aleksandar Nikolić košarkaše Partizana očekuje najvažniji meč u dosadašnjem takmičenju Evrokupa! 🏀

Nakon 2 pobede u 2 odigrana meča crno-bele očekuje spektakl, jer im na megdan dolazi španski Huventud!

Karte za ovaj meč su planule u rekordnom roku, pa nema sumnje da u krcatom Pioniru Špance očekuje "paklena" atmosfera.

Ekipa Redportal.rs biće na licu mesta! 😎

Foto: redportal.rs/M.V.

Pred utakmicu sa španskim timom, trener crno-belih, Željko Obradović je izjavio:

- Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt, prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobru košarku - apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu - završio je Obradović.

View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Kapiten Rade Zagorac je pred novi meč na evropskoj sceni poručio:

- Još jedan odličan ispit i provera protiv verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom smo se od početka sezone suočili. Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu, oni umeju da igraju  i Huventud je dobar primer toga. Neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili - rekao je Zagorac.

Autor: redportal.rs

#evrokup

#huventud

#kk partizan

#partizan