Saznaju Novosti

Mladić (18) P.K. rodom iz Kuršumlije koji živi u Beogradu, a koji je teško povređen sinoć na školskom igralištu u Kuršumliji, operisan je u kliničko bolničkom centru u Nišu gde je i dalje u teškom stanju jer prema saznanjima Novosti diše uz pomoć aparata.

Naime, prema saznanjima Novosti mladić je sa roditeljima došao na porodično slavlje u Kuršumliju gde je iz jednog okolnog restorana izašao na školsko igralište i gde je verovatno želeo da se opusti zadržavši se za stativu gola.

Međutum, pošto metalni stativ nije bio pričvršen u trenutku kada se zadržao za isti, metalna konstrukcija stativa pala je preko grudi mladića koji je u besvesnom stanju prebačen u prokupačku bolnicu dr Aleksa Savić.

- Pošto skener za snimanje u bolnici nije radio, mladić je hitno transportovan u niški kliničko bolnički centar gde mu je operisana srčana maramica-pojašnjava za Novosti rođak dečaka koji se kako saznajemo u ovoj niškoj zdrvastvenoj ustanovi nalazi u teškom ali stabilnom stanju i diše uz pomoć aparata.

Autor: novosti.rs

#Igralište

#aparat za disanje

#mladić