Zimske čarolije kraj kamina 🏔

Pevačica Teodora Džehverović i njen dečko Nino Čelebić priuštili su sebi mali odmor i beg iz grada. Vikend su proveli na planini Zlatibor, prvi put sami bez ostatka ekipe, koju čine njen brat Sava i njegova verenica Adriana.

Nino i Teodora su u skladnoj vezi već nekoliko meseci i retko kada se razdvajaju. Dok je Teodora nastupala bodrio ju je na svakom nastupu, iako ne sluša domaću muziku. Po prvi put u javnosti su se zajedno pojavili na promociji mejkap brenda Emine Jahović, a pre toga smo ih samo viđali na zajedničkim slikama.

Foto: Printscreen Instagram/@teodoradzehverovic

Foto: Printscreen Instagram/@teodoradzehverovic

Odlazak na planinu i beg od gradske vreve je svakako prava odluka, pogotovu u vreme pandemije. Ipak, nisu mogli skroz da pobegnu od realnosti i posvete se samo jedno drugom, jer kako se čini, Teodora ne može bez interneta i fotografisanja. Ona je želela da dočara pravu zimsku idilu, pa je za početak častila fanove fotografijom na kojoj pozira ispred kamina, dok je na sebi imala samo peškir. Usledio je i niz zajedničkih fotografija, pa su fanovi imali utisak kao da su sa njima na putovanju. Bilo je par romantičnih kadrova i iz svega priloženog jasno je da Teodori ljubav prija i da se konačno ostvarila i na ovom polju.

Foto: Printscreen Instagram/@teodoradzehverovic

Autor: redportal.rs

#Nino Čelebić

#Odmor

#Teodora Džehverovic

#Teodora i Nino

#zlatibor