Još jednom se pokazalo da nije baš svaka promena dobra

Dugo najavljivani nov Marvelov film Večni (Eternals) izgleda neće proći onako dobro kako su se njegovi autori nadali, budući da je posle nekoliko dana prikazivanja zaradio 64%, čime je pao za dva procenta ispod filma Tor: Mračni svet.

Time se još jednom pokazalo da nije baš svaka promena dobra, budući da su mnogi hvalili ovaj film zato što je bio drugačiji od ostalih iz Marvelove franšize, ali se takođe ispostavilo da kao takav nije po ukusu dobrog dela obožavalaca.

Ovo ostvarenje prati grupu superiornih čovekolikih bića, nadljudi, koji tajno žive na Zemlji hiljadama godina, posmatrajući i proučavajući ljude, a u filmu glumi ekipa koja uključuje najjača imena Holivuda, poput Anđeline Džoli, Ričarda Madena, Kita Haringtona, Selme Hajek i Gelme Čen.

Većina negativnih kritika se ticala načina naracije, koja se svodila na širinu a ne dubinu, u smislu da se više vodilo računa da se ispriča priča o poreklu likova, dok su akcione scene izostale, na šta publika nije bila spremna.

- Od izgleda filma do izbora muzike, oseća se nedostatak stila koji se pojačava usled nemogućnosti filma da se fokusira - napisala je Kasi De Kosta, inače kritičarka koja piše za Vanity Fair.

Izgleda da i veliki znaju da omaše, zar ne?

Autor: redportal.rs

#marvel

#najgore ocenjeni film

#večiti