Kako je kazala, šeta po plaži ali samo kad joj otključaju ogradu zlatnog kaveza 😂

Jelena Jakovljević Bin Drai koja je svojevremeno osvojila titulu Miss Jugoslavije, već nekoliko godina živi u Dubaiju, gde se udala za tamošnjeg šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na oko 2 milijarde dolara.

 Nekadašnja manekenka često nailazi na komentare da je "jadnica u haremu", na koje se osvrnula nazvavši sebe 'povampirenom Hurem'. 😄😅

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla - kazala je nekadašnja mis, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan - rekla je Jelena kroz smeh, pa otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju.

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod 'Bin Drai Capital' vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza - rekla je i dodala:

- Nisam sigurna na koji uspeh mislite. Na poslovni ili što sam se dobro udala?", zapitala se Jelena koja rodnu Srbiju posećuje jednom godišnje.

- Dođem do Srbije kada mi obaveze oko palate dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati - zaključila je ona. 😛

Autor: Telegraf / redportal.rs

#Jelena bin drai

#muž

#žene