Poslanik SDS-a u NSRS-u Miladin Stanić izgubio smirenost i počeo vrištati i verbalno se sukobio sa Dodikom

Poslanik SDS-a u NSRS-u Miladin Stanić verbalno se sukobio sa članom Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Miloradom Dodikom danas na sednici NSRS-a.

Stanić je tokom svog obraćanja rekao da se SDS slaže sa SNSD-om da ne mogu prihvatiti zakone koje je nametnuo visoki predstavnik.

- Ne možemo i nećemo i to da ste najgori na svetu, bit ćemo saglasni s vama. Takođe se ne slažemo ni s nametnutim presudama i odlukama Ustavnog suda BiH. Ali mi nećemo da nas slepac vodi i nećemo da budemo slepo poslušni - kazao je Stanić.

Dodao je, obraćajući se direktno Dodiku, da SNSD misli da je samo Dodik važan i da samo on ima pravo pljačkati, štititi porodicu, a svi ostali nemaju pravo.

- I samo da znate, ukoliko bilo šta izgovorite na bezobrazan način, kao što ste to do sada radili prema opoziciji, napustit ćemo sednicu - rekao je Stanić.

Dodik je na to odgovorio Staniću da je "promašio" i da stalno "trabunja" isto.

Drago mi je, gospodine Staniću, da imate takvu inspiraciju i da vas moja pojava tako inspiriše i omogućava vam jak imunitet da ste stalno u naponu

Stanić je na ovu Dodikovu izjavu izgubio smirenost i počeo vrištati na predsednika SNSD-a.

- Tata ti trabunja! Ne možeš mi govoriti ružne reči - vikao je Stanić na Dodika, a u jednom trenutku nazvao ga je idiotom.

IZVOR: YT/BN TELEVIZIJA

Autor: redportal.rs

#Dodik

#Miladin Stanić

#Republika Srpska

#SDS

#Verbalni sukob

#sednica