Damira, Duška i njihovu majku Radmilu danas rodbina i prijatelji ispraćaju na večni počinak 💔

Pet dana posle stravične nesreće, u kojoj su u Okučanima u Hrvatskoj, nastradali Duško (35), njegov brat Damir (38) i njihova majka Radmila Perić (54), rodbina i prijatelji ispratiće ih danas na večni počinak.

Do udesa je došlo u petak oko 15 časova kod Okučana, kada je na njihov automobil reno, naleteo kamion hrvatskih registracija. Od siline udarca sve troje su odmah podlegli povredama.

Hrvatska policija je odmah pokušala da preko kolega iz Srbije stupi u kontakt sa njihovim najbližima. Dopisnik Novosti javio je da uslovi za vožnju nisu bili idealni, jer je ceo dan padala kiša. Testovi su pokazali da vozač kamiona Armin B. (25), inače državljanin Bosne i Hercegovine, nije bio pod uticajem alkohola. Ipak, upućen je u bolnicu na dodatnu kontrolu.

On je kamionom vukao i prikolicu za prevoz vozila, a želeo je da siđe sa auto-puta. Nakon lekarskog pregleda, on je priveden i protiv njega je podneta krivična prijava. Prema rezultatima istrage, do nesreće je došlo kada je vozač kamiona želeo da skrene levo, ali nije prilagodio brzinu kretanja, zbog čega je vozilom prešao u suprotnu traku, kojom je išao automobil za čijim volanom je bio Damir.

- Danima smo već u šoku. Moja sestra Ivana i njen svekar Čedomir zanemeli su od bola. Ne znamo kako će izdržati današnju sahranu. Čekamo da nam dopreme njihova tela - kaže za Novosti Vanja, Duškova svastika.

Vanja nam kaže da su Damir i Duško sa majkom u petak krenuli u Bosnu da obiđu kuću Radmiline pokojne majke, koja je preminula pre nepunih godinu dana.

- Njena je želja bila da to domaćinstvo ostavi unucima. Čika Čedomir po ceo dan jeca i jedino što izgovara jeste: "Da mi je bar jedan sin ostao živ" - kroz suze priča Vanja, dodajući da Duško i Ivana nemaju decu, a da se Damir nije ženio.

Autor: Novosti

#gubitak sinova

#sin

#sinovi

#Čedomir Perić

#žena