Trener brutalno iskren u intervju 😁

Glasine o smeni Ole Gunar Solšera su sve češće i sve ozbiljnije a prvi kandidat da ga zameni, opet po glasinama, jeste Antonio Konte.

Sa obzirom na poznat mentalitet Italijana mnogi su kačili njegove izjave o disciplini u svlačionici, jedna od stavki koja se najviše zamera Oleu i za koju dobar deo navijača misli da će Konte poboljšati.

Jedan intervju je baš privukao pažnju, a to je kada je Tjeri Anri pitao Kontea kako reaguje na nepoštovanje i odbijanje igrača da urade onako kako im on naredi.

- Uvek pričam o obrazovanju i poštovanju, ja to pružam, zahtevam takođe ali i pružam, ako to neko nema ili ne želi da pruži radije bih ga ubio 😂 nego da izgubim poštovanje 22 igrača. Ako menadžer zažmuri na to onda će izgubiti svlačionicu - odgovorio je Konte Anriju koji je prasnuo u smeh nakon Konteovog odgovora. 😅

IZVOR: TW / @RealKevinPalmer

Prema današnjim vestima ipak poverenje u Olea će ostati barem do utakmice sa Totenhemom jer uprava a i ser Aleks Ferguson i dalje imaju poverenja u njega i žele da mu daju još jednu šansu, na veliko nezadovoljstvo mnogih navijača Crvenih đavola.

Autor: redportal.rs

#Sport

#antonio konte

#fudbal