Devojčica ima smetnje u razvoju

Dvadesetčetvorogodišnji muškarac u Singapuru izjasnio se da je kriv zato što je udario 5-godišnju devojčicu koja ima smetnje u razvoju.

Muškarac je bio u romantičnoj vezi sa njenom 23-godišnjem majkom koja je u tom periodu bila trudna sa njim. U februaru 2019. godine počeli su da žive zajedno, a nedugo potom devojka je krenula da se porađa.

S obzirom da je samo jedna osoba mogla da krene sa njom na porođaj, muškarac je pozvao baku devojčice da je pričuva. Na putu do bake, 43-godišnji čovek se iznerivrao jer propušta rođenje svog deteta, a tokom vožnje devojčica je počela da plače što je još više isfrustriralo čoveka.

On ju je onda udario 3 puta, nakon čega je devojčica je prestala da plače. S obzirom da je bilo 6 ujutru, baka je devojčicu odmah poslala u krevet, da bi nekoliko sati kasnije na devojčici videla povrede na telu i bokovima, da bi joj devojčica sutradan potvrdila da je očuh bio taj koji ju je povredio. Tada je odvedena je u bolnicu gde su joj otkrili još modrica.

Zbog toga je njenoj majci oduzeto starateljstvo, nakon čega je devojčica smeštena u dom koji je relativno blizu rođake, gde je majka mogla da je posećuje.

Na devojčicin zahtev, lokalne vlasti su je u međuvremenu vratile majci i očuhu, uz obavezu da je neko iz ovlašćenih instutucija posećuje bez najave.

Autor: redportal.rs

#Očuh

#Singapur

#devojčica