Deo opozicije okupljen oko SSP i Narodne stranke još nije doneo odluku o učešću na izborima

Najveće opozicione stranke zajednički će doneti odluku da li će učestvovati na predstojećim izborima ili će ih bojkotovati, na način koji neće biti identičan kao prošli put, izjavio je danas predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

- DS, SSP, Narodna stranka, Pokret za preokret, PSG, to su organizacije koje zajednički sarađuju i donećemo odluku zajedno i saopštiti je građanima Srbije - kazao je Đilas novinarima odgovarajući na pitanja neposredno pred sednicu Skupštine grada Beograda.

Na pitanje šta može da se još promeni u izbornim uslovima, Đilas kaže - ništa, i dodaje da izborni uslovi ne postoje.

Odgovarajući na pitanje da li će predložiti svog kandidata za nadzorno telo za kontrolu medija, što je dogovoreno tokom međustranačkog dijaloga uz posredstvo ervoparlamentaraca, Đilas kaže da je to "zajednička prevara SNS, SPS i gospode iz Evrope".

- Rekao sam "sram da vas bude" i Tanji Fajon, Bilčiku, Flekenštajnu, dogovorili ste sa Vučićem i Dačićem, i rekli "to je to", i odustali od svih evropskih vrednosti, od svih pravila koja važe u vašim zemljama. Nemojte više da nam pištete o tome, mi ćemo to sami rešiti - naveo je Đilas.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#Narodna stranka

#Opozicija

#dijalog

#evroparlamentarci

#ssp

#tanja fajon

#đilas