Svi umetnici daće svoj doprinos da se zaštite: hrast, jablan, tisa, ramonda, rosulja i Pančićeva omorika

Drugo izdanje Evergreen festa, pod sloganom Pedeset nijansi zelene 🍀🌿🌳🍃, održaće se u subotu, 23. oktobra, u Botaničkoj bašti Jevremovac sa početkom u 16 časova. Najpopularnije evergrin kompozicije izvodiće: Nada Pavlović, Beti Đorđević, Žarko Dančuo, Tanja Banjanin, Bojana Stamenov, Ana Štajdohar i Nemanja Radošević 🎶.

I ovoga puta festival će pored "nota koje odolevaju vremenu" ponuditi priču i o ugroženim biljnim vrstama sa nacionalnog prostora. Svi umetnici daće svoj doprinos da se zaštite: hrast, jablan, tisa, ramonda, rosulja i Pančićeva omorika 💚.

View this post on Instagram

A post shared by Botanical Garden Jevremovac (@belgrade_botanical_garden)

IZVOR: IG / @belgrade_botanical_garden

Iako je bilo nagoveštaja da će usled kiše i novi termin festivala biti pomeren, to se neće dogoditi. Prema direktnim podacima Hidrometerološkog zavoda Srbije, očekuje nas suvo subotnje (festivalsko) po podne.

Festival organizuju Centar Tangram i Botanička bašta Jevremovac uz podršku Ministrastva kulture i informisanja RS i Sekretarijata za kulturu Beograda.

Ulaznice se prodaju na biletarnici Botaničke bašte Jevremovac i preko servisa Tickets.rs. Cena jedinstvene ulaznice je 900 dinara.

Manisfestacija se održava uz striktnu primenu svih epidemioloških mera. Program i učesnici Evergreen festa ostaju nepromenjeni.

Autor: redportal.rs

#Evergreen fest

#Jevremovac

#botanička bašta