FK Miljakovac domaćin velikanima srpskog fudbala, ulaznica će biti donacija

Nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković vodi tešku borbu protiv karcinoma želuca, a u pomoć su mu pritrčale mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta.

Na prethodnom večitom derbiju igrači obe ekipe nosili su prilikom izlaska na teren majice sa pozivom da se donira novac za Radakovićevo lečenje.

Sada je svoju humanost i želju da se pomogne bivšem golmanu pokazako i FK Miljakovac, koji je došao na sjajnu ideju da na svom terenu organizuje meč protiv legendi Partizana i srpskog fudbala, od kojih su mnogi nekadašnji Radovanovi saigrači, a neki od njih i bliski prijatelji.

Meč će biti odigran u sredu 27. 10. na terenu SC Rakovica, a na ulazu će se skupljati dobrovoljni prilozi, što će biti ulaznica za ovaj meč.

Foto: FK Miljakovac/Budi human

Ovaj događaj biće uveličan učešćem Đorđa Pantića, Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana i Danka Lazovića. U narednim danima očekuje se još potvrda legendarnih asova koji će zaigrati na ovom humanitarnom meču.

Podsećamo, Radovan Radaković je imao bogatu golmansku karijeru, braneći boje Partizana, Voždovca, Obilića, Zemuna, Šturma i Standarda iz Liježa. Krajem 2020. godine skladan porodični život narušila je vest o tome da Radovan boluje od teškog oblika karcinoma želuca. Njegova supruga je u tom trenutku bila trudna, ali je imala pobačaj u 6. mesecu zbog prevelikog stresa i brige nakon saznanja o bolesti svog supruga.

Radovanu možete pomoći slanjem SMS poruke 1082 na 3030 i uplatom na namenske račune otvorene u humanitarnoj fondaciji Budi human:

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728S

WIFT/BIC: DBDBRSBG

Autor: redportal.rs

#Humanitarna akcija

#budi human

#humanitarni meč

#legende partizana

#radakovic lecenje

#radovan radakovic