Uživajte u svakom trenutku!

Liu Jo glasnije nego ikada slavi život kroz novu reklamnu kampanju za jesen/zimu 2021. pod nazivom Viviamo, kojom poručuje da živimo život kako želimo, uživajući u svakom trenutku 😎.

Poznati italijanski brend novom kolekcijom nastavlja da neguje ženstvenu, sofisticiranu estetiku sa edgy twistom. Kreativni tim brenda postavio je na modni tron različite modele farmerica - svetle, tamne, iscepane, sa visokim strukom ili uskim nogavicama, a jednostavna kombinacija može se začiniti efektnim kariranim blejzerom ili džemperom sa cirkonima 😍.

Foto: Redportal.rs

Ljubiteljke poslovne elegancije oduševiće midi haljine jednostavnog kroja u crnoj ili bordo boji. Kao mali pomak od minimalizma, odaberite atraktivni print i unesite živost u jesenje sivilo 🤩.

Foto: Redportal.rs

Obuća, kao ultimativni deo svakog outfita, ove sezone dolazi u različitim varijantama, od sexy gležnjača sa visokom potpeticom i klasičnih ravnih čizama do kolena koje su savršene za posao, grad ili čak šetnju u prirodi, do urbanih modela patika uz koje ćete postati prava street style zvezda. 

Foto: Redportal.rs

Praktični ruksaci, klasični monogram modeli, male, elegantne torbe - Liu Jo u novoj kolekciji donosi neodoljive torbe u sofisticiranim tonovima bordo, braon i crne boje koje imaju moć da svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju podignu na viši nivo 🥰.

Foto: Redportal.rs

Unesite dašak svežine u svoj stil i odvažno se prepustite promenama koje dolaze. Jednom rečju - živite! 😎

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnici Liu Jo u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu, kao  i u radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na veb-šopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Autor: redportal.rs

#Jesen

#Liu Jo

#kolekcija

#zima