Estradna diva ima i novi nadimak

Nakon višemesečnog nagađanja javnosti da se nalazi u drugom stanju, popularna pevačica Maja Berović odlučila je da prekine glasine i predivnom slikom na Instagramu pokaže da zaista jeste u blaženom stanju.

Prema reakcijama njenih pratilaca, deluje da su svi oduševljeni činjenicom da će se Maja uskoro ostvariti kao majka. Ona se svojoj publici obratila u šaljivom tonu, iz koga se vidi njena istinska sreća zbog prinove koju očekuje.

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - izjavila je Maja ovim povodom.

A kako Maja Berović izgleda kao trudnica, možete videti na sledećoj slici:

View this post on Instagram

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

IZVOR: IG / @mayaberovicofficial

Kako saznajemo, pevačica je ušla u 6. mesec trudnoće, tako da se termin porođaja očekuje u februaru, kada će svet ugledati njen sin.

Ono što je interesantno, nakon 15 punih godina karijere, ona će 1. put otići na dužu pauzu, pa će je se njeni fanovi svakako uželeti, makar kada je reč o nastupima. Međutim, svi ljubitelji njene muzike neće mnogo zameriti Mami Bebović, kako je sama sebe nazvala, s obzirom na dražesnu ulogu koja je očekuje.

Sigurni smo da će se Maja nakon trudnoće i uzgajanja bebe vratiti sa spremnim novim pesmama i da će se iskupiti svojim fanovima na najbolji mogući način, pa će čekanje imati još većeg smisla.

Neka je sa srećom! 🤩

Autor: redportal.rs

#berovic trudna

#maja berović

#maya

#maya berovic

#maya trudna