Janko je pao s Marsa? 🤔

Niški sastav Bohemija predstavlja čistu magiju od pesme Levo oko i najavljuje 3. studijski album Putujemo 🎶✨ , koji će biti objavljen do kraja jeseni za Pop depresiju / Kišobran. Levo oko dostupno je na bandcamp-u i svim digitalnim platformama.

Singl Levo oko sniman je u studijima Krokodil u Pančevu i Šamarčina u Vrbasu, a toplina oba prostora i talenat snimatelja Petra Stevanovića i Roberta Telčera oseća se u svakom sekundu pesme. Janko Džambas autor je muzike i teksta, a producentski guru Milan Bjelica uz pomoć Janka i maestra Petra Stevanovića pesmu je pretvorio u "Kurtis Mejfild džemuje sa Balanesku kvartetom na novoj pesmi Džona Lenona" 😎. Kuriozitet je da je demo verzija ove pesme trajala duplo duže od finalne (da, Bjelica ne voli soliranje).

Što se spota tiče, sve je tu jasno. Valjda 🤭. Janko je dostavljač iz svemira, znate za Borbu prestola u tom biznisu i slogan "Ovo je sada ono?" i traži svoju dragu. Radni naslov spota im je bio Janko je pao s Marsa. U akciju je krenuo, logično, sa Stare planine, usput se divio prirodi, prošao kroz ceo Niš, popio pivce ili dva, malo se muvao, smetao rekreativcima i na kraju našao curu u mračnoj komori. Da, tu je bila i kuca. Srećni kraj! Uželeli smo se svi toga, zar ne? 🥰

Bohemija je do sada objavila 2 studijska albuma: Sve naopako (2017) i Nasmeši se i reši se? (2019), za koje je dobila odlične kritike širom regiona. Njihovi (retki) koncerti su tek priča za sebe: tona pozitivne energije, ludilo boja, najbolje od psihodelije s obe strane okeana i neverovatan osećaj za melodiju i savršenu pesmu 😎. I 6 posebnih ljudi na bini. Treći studijski album Putujemo najbolji je album u karijeri Bohemije - raskošan, topao i veselo-tužan.

Bohemija - Levo oko 2.49

Muzika i tekst: Janko Džambas 

Aranžman: Janko Džambas, Dimitrije Mandić, Milan Bjelica, Petar Stevanović, Dina Abu Mayyaleh, Milan Stoiljković, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović

Producent: Milan Bjelica, Janko Džambas 

Snimatelj: Petar Stevanović, Robert Telčer 

Miks: Milan Bjelica, Petar Stevanović 

Master: Milan Bjelica

Ostaje vam da poslušate pesmu i pogledate spot 👇🏻🎶✨:

IZVOR: YT / Bohemija

Autor: redportal.rs

#Bohemija

#Levo oko

#pesma

#spot