Venčanje je održano na imanju u Briždemptonu u blizini Njujorka, koje je slavni roker kupio 2010. godine za 16,2 miliona dolara

Legendarni član Pink Floјda Rodžer Vaters (78) oženio se peti put. Njegova verenica je dugogodišnja devojka Kamila Čavis, a venčanje je održano na imanju u Bridžemptonu u blizini Njujorka, koje je slavni roker kupio 2010. godine za 16,2 miliona dolara.

Uzbuđen što je konačno pronašao srodnu dušu, Vaters je na društvenim mrežama napisao: "Veoma sam srećna! Konačno ženu koju ću zadržati."

Na venčanju je Kamila nosila prelepu venčanicu od bele čipke, dok je Rodžer bio veoma elegantan u crnom odelu.

IZVOR: FB/Roger Waters

Voters, čije se bogatstvo procenjuje na 130 miliona dolara, otkrio je 2018. godine da ga je Kamilla upoznala nekoliko godina ranije na priredbi dok je vozila automobil koji je vratio u hotel nakon koncerta. Osim toga, o novoj dami se ne zna mnogo, jer par mnogo pažnje posvećuje svojoj privatnosti.

U intervjuu 2018, Vaters je rekao: "Još nismo u braku, ali zajedno smo nekoliko godina. Upoznao sam je na jednom od mojih koncerata pre nekoliko godina. Radi u transportu. Ona je vozila auto sa kojim sam se vraćao sa koncerta. Moj telohranitelj je sedeo ispred nje i razgovarali su dok sam bio na zadnjem sedištu. Nešto ju je jako privuklo."

Opisao je i reči kojima ju je zaveo: "Pitao sam je:" Da li vam je neko već rekao da imate veoma lepe crte lica? "

Prvi put su se u javnosti pojavili kao par 2019. na Venecijanskom filmskom festivalu, a verili su se ranije ove godine. Muzičarka je ranije bila udata za Lori Durning, Džudi Trim, Karolin Kristi i Prisila Pilips.

Autor: redportal.rs

#Kamila Čavis

#Pink Floјd

#Rodžer Vaters

#venčanje