Trejler za najnoviji film izašao je prošle nedelje 📽️🍿

Jedan od najpopularnijih filmova u istoriji kinematografije, doduše bar što se tiče Božićne teme jeste Home Alone (Sam u kući). 😏😏

Glavnu ulogu imao je Makoli Kalkin zajedno sa Džom Pešijem i Danijelom Sternom. FIlm čiji je kreator Kris Kolumbo ostvario je neverovatan što je rezultiralo i drugim delom, sa istom glumačkom ekipom. Film je godinama izbacivao još par delova, a sada je najavljen "reboot" prvog dela, čiji će naziv biti Home Sweet Home Alone.

Trejler za najnoviji film izašao je prošle nedelje, a mnogi fanovi zapitali su se da li će se i originalni Kevin pojaviti u filmu. Nažalost, glumac je na Tviter nalogu ugasio sve tračeve koji se tiču njegovog pojavljivanja u filmu.

- Zdravo svima. Samo upozorenje pošto sam mnogo puta danas dobio ovo pitanje: Nisam u novom Sam u kući rebootu. Svima koji su uključeni želim puno sreće - napisao je glumac.

IZVOR: TW / @IncredibleCulk

Iako u filmu nećemo videti Makolija, u trejleru ćete prepoznati jedan poznat lik. 👇🏻😎

IZVOR: YT / 20th Century Studios

Home Sweet Home Alone prvenstveno je najavljen još 2019. godine,a radnja filma prati 10-godišnjeg Maksa Mersera nakon što je slučajno ostavljen kući kada je njegova porodica otputovala za Tokio za vreme praznika.

Baš kao i u originalu, Maks će morati da razmišlja kreativno kada venčani par lopova, koji će ovog puta glumiti Eli Kemper i Rob Delejni, pokušati da mu provale u kuću.

Autor: redportal.rs

#Makoli Kalkin

#Sam u kući

#film