- Kretenu, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge.' Odgovorio sam joj da mi je žao", rekao je igrač pre 10 godina.

Kristijano Ronaldo uskoro bi mogao biti oslobođen svih optužbi za silovanje koje je protiv njega podigla američka manekenka Katrin Majorga.

Sudija nadležan za Ronaldov slučaj dao je preporuku da se optužbe odbace zato što je komunikacija na kojoj se optužbe temelje nelegalno objavljena u sklopu "Football Leaksa, piše Sport 1".

Radi se o komunikaciji između Ronalda i njegovog advokata, koja je poverljiva, pa se na sudu ne može koristiti kao dokaz.

Ronaldov advokat odbacuje sve optužbe i tvrdi da je Majorga pristala na seks, ali njena porodica sada traži odštetu u visini do 200 miliona dolara. Priča traje već 12 godina.

Majorga je optužila Ronalda da ju je 2009. silovao u Las Vegasu, a godinu dana kasnije od njega je dobila 300 hiljada dolara kako te optužbe ne bi izniela u javnost.

Ipak, Majorga je sa tom pričom ponovo 2018. godine izašla u javnost i Ronalda prijavila policiji. Prvu parnicu je izgubila zbog nedostatka dokaza. Naknadno je protiv Kristijana podigla privatnu tužbu uz objašnjenje da je bila "mentalno rastrojena zbog stresa" kada je pristala na pomenutu nagodbu.

Podsećanja radi, u leto 2009., nakon što je Ronaldo završio prelazak iz Mančester junajteda u Real Madrid, transfer je proslavio u noćnom klubu u Las Vegasu, gde je Majorga radila kao hostesa.

Portugalac joj je platio piće, pa nju i njenu prijateljice pozvao u hotelski apartman na zabavu. Ronaldo nikada nije demantovao kako se seksualni odnos dogodio, ali je prema njegovim rečima bio uz pristanak devojke, dok je njena verzija priče suprotna. A bila je i Ronaldova u trenutku kad je priznao silovanje.

IZVOR TW @LasVegasDA

Der Spiegel je pre tri godine objavio komunikaciju, koja je sada odbačena kao dokaz, a u njoj je Ronaldo jasno priznao da je silovao Majorgu.

Nemački Spiegel dobio je uvid u upitnik od 27 stranica koji su advokati dali Ronaldu da ispuni kako bi saznali šta se dogodilo u jutarnjim satima tog 13. juna 2009., u hotelu u Las Vegasu, kako bi pripremili odbranu za njega.

- Ona mi je rekla 'ne' i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks jer smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu", napisao je Ronaldo, a advokati su izjavu izmenili i napisali samo "ne".

Je li ona ikada povisila ton, vikala se ili se derala?

"Rekla je 'ne' i više puta tražila da prestanem", a sada je i odgovor takođe bio samo "ne".

Je li ona rekla nešto nakon vašeg seksualnog odnosa?

"Rekla je: 'Kretenu, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge.' Odgovorio sam joj da mi je žao", rekao je igrač pre 10 godina.

- Sve ovo dovodi do zaključka da je Ronaldo svojim advokatima priznao da je imao seksualni odnos sa Katrin protiv njene volje - , zaključuje Spiegel, koji tvrdi da poseduje još dokumenata te da su Ronaldovi advokati pre 12 godina uspeli ućutkati Katrin Majorgu.

Autor: Index.hr

#Katrin Majorga

#kristijano ronaldo

#las vegas

#optužba

#silovanje