Kod muškarca joj nikad nije smetalo ako mu je polni organ mali

Pevačica Goca Tržan (47) otkrila je da joj za dobar seks nije potreban penis jer može da se zadovolji i prstima, kao i da joj kod muškarca nikad nije smetalo ako mu je polni organ mali, i da je sve do toga kako se žena snađe.

- Mogu da imam seks s muškarcem i kada bi me samo zadovoljavao prstom, jer veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa, eksperimentisala sam, imala seks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Možete da doživite orgazam i kada vas muškarac dodiruje prstima, dakle, sve je do tehnike. Nije strašno ako mu je mali, već ako ne zna kako da vas dovede do ludila. Što se tiče seksualnih pomagala, nisam ljubitelj, ali nemam ništa protiv da se ubace kao dodatna pomagala. Tako uvek bude zanimljivije - kaže Goca i dodaje:

- Više puta sam objašnjavala da seks treba da bude lepo iskustvo, znate, pametno treba da se postupa, a sve ide iz glave. Žene, nigde ne žurite jer je seks lepši kada dođete u neke zrelije godine. Meni je lično najbolji u četrdesetim.

Pevačica je takođe otkrila da sa ćerkom Lenom redovno priča na ovu temu jer deca na vreme treba da se edukuju i vaspitaju da se ne bi pravile kardinalne greške.

- Vidim da se ljudi i dalje zgražavaju kada neko otvoreno priča o seksu bez trunke ustezanja, ali mislim da je to važna tema za društvo. Roditelji treba da pričaju s decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje. Pre svega mislim na abortus. Deca su seksualno needukovana, pa nije ni čudo što su statistike jezive kada su kiretaže u pitanju. Sa ćerkom o svemu otvoreno pričam. Nas 2 nemamo tajni jedna pred drugom i to je preduslov za zdravo odrastanje deteta. Roditelj mora da bude i pedagog. Jedina stvar oko koje sam se raspravljala sa Lenom su društvene mreže. Shvatila sam da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju, a to je strašno. Zato smatram da je potrebno da se tinejdžerima ograniči vreme koje provode na društvenim mrežama - ispričala je Goca.

Autor: redportal.rs

#goca tržan

#seks

#ćerka Lena