Angažman je trabalo da pripadne drugoj pevačici

Film Toma, koji je snimljen o pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću, ali u kome se dosta govori i o pevačici Silvani Armenulić, obara sve rekorde gledanosti u bioskopima. 😎

Pesma koja prati film- Ponoć, a koju su otpevali zapravo Aco Pejović i Suzana Branković, takođe je postala veoma popularna, a na Jutjubu broji preko 3 miliona pregleda. Suzana je nedavno govorila za medije i otkrila da je pesmu zapravo trebalo da otpeva druga pevačica, međutim, zbog njene bolesti ona je angažovana.

- Iskreno postoji puno anegdota vezano za taj trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo, ja sam neko ko peva pop muziku, pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme ali se nažalost razbolela - počela je Suzana i dodala:

IZVOR: YT / Zeljko Joksimovic

- Rekao mi je danas za sutra da snimim samo te dve pesme pa će devojka kad ozdravi da nastavi. To se dešavalo usred korone prošle godine ja sam bila kod roditelja u Zaječaru, ali sam imala studijsku opremu kod sebe. Snimila sam Noćas mi srce pati i poslala mu uveče, a sutradan mi je javio da je bio šokiran jer nije mogao da pronađe razliku između originala i moje verzije - otkrila je pevačica u Grand magazinu, kako prenosi Blic.

View this post on Instagram

A post shared by Suzana Brankovic Ex Dinic (@su_brankovic)

IZVOR: IG / @su_brankovic

- Niko nije mogao da veruje da je to moj glas, svi su bili iznenađeni. Što se kaže: ''Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno''. A što se tiče pesme Ponoć mislim da će ostati među evergrin hitovima. Evo za samo dve nedelje ima skoro tri miliona pregleda i već se naručuje po kafanama - dodala je Suzana.

Autor: redportal.rs

#Ponoć

#Suzana Brankovic

#film

#toma