Pevač Ani Sević za alimentaciju duguje 10.000 evra

Bivša verenica pevača Darka Lazića Marina Gagić nedavno je u jednom intervjuu otkrila da bi ovog meseca trebalo da se sa Darkom nađe na sudu i tako razgovaraju o obavezama koje će imati prema sinu Alekseju.

Kako piše Blic, izvor blizak pevačici tvrdi da će Marina tražiti potpuno starateljstvo nad sinom, te da će za alimentaciju potraživati iznos od 500 evra. Darko je javno govorio o svojim dugovanjima, pa Marina navodno nije želela da traži više od pomenute sume.

Marina i Darko komunicijaru samo zbog deteta i o njemu, dok sve drugo obavljaju preko advokata. Kako pevač navodno nije davao sinu novac, Marina je odlučila da ga tuži. Međutim, pevačeva majka tvrdi da je on davao novac za Alekseja Marini, ali na ruke.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Pevač je bio na sudu i sa bivšom ženom Anom Sević koja je od njega potrživala neisplaćenih 20 alimentacija, odnosno 10.000 evra.

U nedavnom gostovanju u emisiji AmiG Show Darko Lazić je gostovao sa novom devojkom Barbarom Bobak i tom prilikom izjavio da ga ona izdržava, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#alimentacija

#darko lazic

#iznos