Sinovi mu rade u inostranstvu, pomažu mu, tako da se može pretpostaviti da je imao neku svotu novca - kažu meštani sela

Otkako su u subotu pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), u Aleksincu i okolnim selima zavladao je strah od ubica, koje još uvek nisu pronađene, a dodatnu zebnju je pobudio i nestanak starca Pavla Miljkovića (87), kome se svaki trag izgubio pre sedam meseci, i to maltene na istom mestu na kom su nađena tela Đokića!

Kako saznajemo, penzioner Pavle Miljković, meštanin sela Moravac, nestao je 11. marta u ataru ovog sela, u kom su 26. septembra oteti, likvidirani i spaljeni Đokići.

- Jako smo uznemireni zbog smrti Đokića, a sada se pitamo šta je s deda Pavlom i da li je i njegov nestanak možda na neki način povezan sa ovim zločinom. Njegova kuća je u blizini jame u kojoj su spaljeni Goran, Gordana i Lidija. Svašta nam prolazi kroz glavu - pričaju meštani Moravca i nastavljaju: - Kad je starac nestao bez traga, niko se ovde nije nešto uzbudio. Bilo je priča po selu, ali ubrzo se zaboravilo.

On je suvonjav čovek, vitalan i nije bio prebogat, ali sinovi mu rade u inostranstvu, pomažu mu, tako da se može pretpostaviti da je imao neku svotu novca. Sada svi tragediju Đokićevih nekako povezuju s Pavlom. Jedan taksista prijatelj je na auto stavio sliku Pavla i obaveštenje da se traži starija osoba, ali to nije donelo rezultata - kaže nam meštanin ispred prodavnice u selu.

Autor: Kurir

#Aleksinac

#UBISTVO

#porodica đokić