"Maksimalno smo posvećeni svakoj našoj pjesmi"

Bend Heidi šeće psa predstavlja i poslednji singl s aktualnog albuma prvenca Heidi šeće psa kojeg nisu zaobišle pohvale publike i kritike. Još ovaj put trinaesta je pesma za koju je bend snimio videospot čime su pokazali koliko vjeruju u svaku svoju pesmu, darujući svakoj jednaki tretman. Poznati po pomaknutim vizualnim rešenjima i ovaj put beže od predvidljivosti, prepuštajući se redateljskim rukama proverenog suradnika Dinka Čvorića Doringa.

Spot za pesmu Još ovaj put pogledajte na sledećem linku:

IZVOR: YT / MENART

Osnivač benda Hrvoje Borošić autor je glazbe i teksta, a produkcija pesme poverena je Luki Traliću iz grupe Elemental. Zanimljivo je da je pesma u drugačijem aranžmanu prvi put izvedena 2015. godine na Chansonfestu u izvedbi Tajane Tolić, a kako se našla na albumu benda Heidi šeće psa, objašnjava pevačica Heidi:

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

- Pesmu Još ovaj put prvi sam put čula na Chansonfestu, pre nego što smo Hrvoje ija uopće počeli razmišljati o osnivanju benda.  Već tad mi se jako svidela, ali sam je čula u drugačijem aranžmanu, kao rok baladu. Nakon što smo osnovali bend, bila mi je velika želja da snimimo novu verziju te pesme, a Hrvoje se odmah složio.  Dugo smo tražili pravi aranžman i pravi zvuk u čemu nam je puno pomogao naš producent Luka Tralić i napravili smo polaganu, ali čvrstu pesmu koja zvuči i emotivno i moćno te sam zaista ponosna što takvu pesmu imamo na našem prvom albumu.

Album prvenac benda Heidi šeće psa objavljen u proleće ove godine u izdanju Menarta popraćen je izvrsnim kritikama i recenzijama pa je tako Dražen Plukavec zaSoundguardian napisao: 

- Pesma koju bih s albuma izdvojio kao možda i emocinalno najsnažniju, definitivno je Još ovaj put, gdje tekstualni rad Hrvoja Borošića sjaji u punom svetlu.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Marinko Krmpotić za Novi list je izjavio:

- Taj pokušaj uživanja u zadnjim zrakama nekadašnje ljubavi odlično je uobličen i u 2 vrlo dobre balade – Još sam tu u kojoj ga ona čeka da se pojavi zadnji put te u pomalo stadionskoj rok baladi Još ovaj put s odličnim stihom "Poklonimo jedno drugom još ovaj put".

Autor: redportal.rs

#Heidi šeće psa

#bend

#još ovaj put

#singl