Od 23. 10. na Superstar TV, a nedelju dana kasnije na RTS

Psihološki triler CRNA SVADBA počinje svoj televizijski život i to od 23. oktobra subotom i nedeljom na Superstar TV, a nedelju dana kasnije, 30. oktobra, na RTSCrna svadba oduševila je publiku tokom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Sarajevu, a prava za emitovanje otkupile su i najveće TV stanice u region.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, dok Ćipranić potpisuje i režiju svih deset epizoda serije. Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija 12 svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Glumačku postavu čine Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević i drugi. Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

IZVOR: YT / Firefly Productions

Autor: redportal.rs

#crna svadba

#serija

#triler