Detalji koji su prethodili tragediji kod Babušnice

Kako prenosi portal Novosti, u noći između subote i nedelje, u babušničkom selu Kaluđerevo, dogodilo se ubistvo u porodici, zbog čega je uhapšen maloletnik A. D. star 15 godina. On je, prema navodima prijave, usmrtio svog dedu po majci A. S. starog 69 godina, sa kojim su živeli u istoj kući.

Ubistvo je počinio čekićem, a njegov deda izdahnuo je na licu mesta. Kako saznajemo ubistvu je prethodila porodična svađa, tačnije rasprava između dede i unuka.

Povod, odnosno razlog svađe za sada se ne zna, tek usled žučne prepirke, pomenuti maloletnik je dohvatio čekić u udarcem u glavu usmrtio svog dedu. U istoj kući je živela i majka maloletnog ubice, odnosno kćerka ubijenog starca.

U Kaluđerevu kažu da je u ovoj romskoj porodici bilo čestih rasprava i svađa raznim povodima. Razmirice između unuka i dede su se često čule i u obližnjim kućama. Stravičan događaj kakav se ovde ne pamti odigrao se praktično bez svedoka. O mladiću koji je usmrtio svog dedu malo ko u selu želi da iznosi detalje, kao i o ubijenom čoveku. Niko ne zna ni oko čega su se u subotu uveče posvađali, niti da li se sve odigrlao pod uticajem alkohola, tek njihova međusobna netrpeljivost očigledno kulminirala ovim strašnim događajem.

pročitajte još

SMRT NA AUTOPUTU

Autor: www.novosti.rs

#Dečak

#Maloletnik

#Romska porodica

#SMRT

#UBISTVO

#deda

#ubica

#čekić