Podsetimo, Jelena Marjanović, brutalno je ubijena pre pet i po godina na nasipu u Crvenki, a za taj zločin se i dalje sudi njenom suprugu Zoranu.

Vladimir Marjanović (68), otac Zorana Marjanovića, biće sahranjen danas u 12 časova na groblju Zbeg, na kome počiva i njegova snaja Jelena, potvrdio je za medije njegov sin Zoran.

Podsetimo, Vladimir je pre sedam dana primljen u Zemunsku bolnicu jer je celog dana imao gušenja, ali je dan kasnije, uprkos svim naporima lekara, izgubio bitku.

Vladimir je inače bio jedini član porodice Marjanović, koji je pored Zorana, davao izjave medijima i pričao o ubijenoj snaji Jeleni Marjanović i zločinu. Uvek je isticao da je Zoran nevin. Neposredno nakon ubistva, Vladimir je govoreći o snaji, isticao "da je bila anđeo i da ne zna ko bi mogao da digne ruku na nju". Međutim, preokret se dogodio posle hapšenja Zorana Marjanovića, kad je iznenadio svojom izjavom.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik - rekao je on tada.

Govoreći o svojoj porodici, koju već pet godina prate razne misterije i intrige, Vladimir je jednom prilikom rekao:

Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude. Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Mi nismo ni po čemu čudni - pričao je tada Vladimir.

Podsetimo, Zoran Marjanović javnosti je postao poznat već sa sedam godina, kada je za Treće oko pričao o svom iskustvu sa astralnom projekcijom.

IZVOR YT Novosti

Otac ga je podržao u tome i govorio da mu veruje.

Foto: Treće oko

Autor: Pink/Red

#astralna projekcija

#jelena marjanović

#zoran marjanović