M. S. star 38 godina koji se predstavlja imenom Anči, udavio svog partnera invalida D. C. starog 43 godine

Prema poslednjim vestima i kakp prenosi portal Mondo, užasavajući zločin desio se u Ulici Bore Glavaškog, gde je D.C. imao kuću u koju je doveo M.S. koji je rodom iz Beograda. Za osumnjičenog komšije i rodbina kažu da je transvestit koga je žrtva upoznala tokom služenja zatvorske kazne. Njihovi sukobi trajali su godinama i bili su redovni, pa je, kako kaže rođaka ubijenog, I.Đ. i ovoj tragediji prethodio incident koji se završio kobno. Kako ona navodi:

Pošto je zadavio D.C., došao je kod mene i priznao da ga je ubio. Ja sam odmah pozvala Hitnu pomoć. Anči je doktorima rekao da je ubio D. jer više nije mogao da ga trpi i da neće da beži. Bili su u vezi nekih desetak godina.

Dodaje da je D.C. od 2013. godine bio u invalidskim kolicima, jer je doživeo povrede pri padu sa bandere. Njegovi bubrezi su otkazali, povredio je kičmu, a nakon operacije nikad nije prohodao. Od tada je osoba sa invaliditetom i prima socijalnu pomoć. Dodala je:

Anči se oblačio kao žensko, a upoznali su se u zatvoru. D.C. je robijao zbog silovanja jedne žene, a transvestita je doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje.
Ne znam zaista šta je moglo toliko da Anči izvede iz takta pa da ubije M. Volela ga je bezuslovno, to znam, bez obzira na njegovu prošlost. A i sama je imala burnu prošlost jer se u Beogradu bavila prostitucijom, pa je zbog toga bila i u zatvoru gde je upoznala M. i doselila se kasnije kod njega. I prostituisanje i zatvor su ostavili vidljive posledice na njoj. Izbegavala je o tome da priča. Verovatno se i svađala sa M., ali nije bila nasilna. Ovo je mala sredina i svi se poznaju a možete da zamislite kakva je bila reakcija meštana kada nam se u komšiluk doselio transvestit. Ipak, svi su to otprilike ignorisali i brzo se navikli na Anči jer je bila miroljubiva i uspešno se borila sa svim provokacijama na koje je u početku nailazila, a posle ljudima već nije ni bilo zanimljivo da je zadirkuju, a i malo su se plašili Milana bez obzira na to što je bio u kolicima. Šta se tu zapravo izdešavalo i šta je nagnalo Anči na takav zločin, ako ga je uopšte počinila pošto se još ništa ne zna, videćemo.

Kaže i da je ne bi čudilo da Anči završi u nekoj psihijatrijskoj ustanovi, a ne u zatvoru nakon ovog zločina zato što je imala velike psihičke traume i posledice iz prošlog života.Zločin se dogodio sinoć oko 21 časa, a policija je po pozivu izašla na teren sat vremena kasnije.

M.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Autor: mondo.rs

#Anči

#Novi Bečej

#Transvestit

#UBISTVO

#golim rukama

#ljubavnik

#zadavio

#zatvor