Nekadašnja srpska snajka pokazala da i dalje oduzima dah

Proslavljena lepotica iz Brazila i nekadašnji Viktorijin anđeo Adrijana Lima ovih dana se ponovo pojavila u javnosti posle duže pauze, i to na otvaranju američkog Muzeja filmske akademije u Los Anđelesu.

Na ovom događaju manekenka je nosila kožni narandžasti kaput i mini-suknju u boji kože, otkrivajući savršenu liniju.

Foto: Variety / yahoo.com/Michael Buckner

Foto: Variety / yahoo.com/Michael Buckner

Kao što ćete videti, da bi ovu kombinaciju izvela do kraja, Lima se odlučila za zlatne sandale sa trakom oko članka, a novinari koji se time bave kažu da je slične nosila i na nedavno održanom Filmskom festivalu u Veneciji.

Trenutno, ona radi kao modni ambasador za nekoliko kuća, odnosno za brendove Đanvito Rosi, Đuzepe Zanoti i Šuc, dok povremeno ima saradnje i sa Pumom, za koju radi i kao dizajner.

- Saradnja sa Pumom mi je zanimljiva jer sam konačno videla kako to sve izgleda sa druge strane posla, kada radite kao dizajner. Dizajniranje cipela je kreativan posao koji mi pričinjava zadovoljstvo. Inače vežbam u teretani 6 puta nedeljno, tako da posle toliko treninga imam mnogo bolji uvid u to šta nedostaje u obući i odeći za vežbanje, tako da ta iskustva koristim u dizajniranju odeće i obuće - pohvalila se svojevremeno Lima za časopis FN.

Ako ništa drugo, posle ovakvih fotografija, uvereni smo i te kako zna da izabere i dizajnira modne detalje, ako ništa drugo - onda sasvim sigurno, za sebe. 😊

Autor: redportal.rs

#Muzej filmske akademije

#adrijana lima

#crveni tepih