Goran je ranije bio na meti lopova 😑

Policija već 5 dana traga za vlasnikom menjačnice Goranom Đokićem, suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom. Sumnja se da je Goran pozajmio veliki novac čoveku koji nije mogao da mu vrati.

U porodicama Ðokić i Aritonović, kao i u aleksinačkom kraju, i dalje traje misterija nestanka vlasnika menjačnice Gorana Ðokića (57), supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), kojima se 26. septembra izgubio svaki trag.

- Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo. Ostale verzije su da su eventualno doživeli saobraćajku i sleteli s puta u neku provaliju ili u Bovansko jezero. Takođe, u opciji je i verzija da su se negde sklonili u strahu od dužnika - priča sagovornik za Kurir.-

- Goran je ranije bio na meti lopova, ali nikada se nije dogodilo nešto slično. Prekontrolisane su sve kamere u Aleksincu, ne samo za tu noć već i za nekoliko dana unapred. Operativci su složili mozaik s kim je Goran kontaktirao prethodnih dana, ko je znao da je u Moravcu kod majke i imaju čak pretpostavke gde je nestao njegov pasat - rekao je izvor.

Autor: Redportal.rs

#Aleksinac

#nestanak

#porodica