Srećan rođendan, Marko! 🥳

U domu Marka i Lune danas je posebdan dan! 😎 Bivši rijaliti učesnik danas proslavlja svoj 38. rođendan, a njegova supruga Luna i putem Instagrama uputila mu je emotivnu rođensansku čestitku u ime njihove ćerke Mije i nje. 🥳

Luna je objavila nekoliko storija kroz koje je sa pratiocima podelila nekoliko porodičnih fotografija i video snimaka i napisala 🔽 :

Srećan rođendan mom mužu, mom prijatelju, osloncu i najboljem tati na svetu... Šta ti želim? Želim ti sve ono što zaslužuješ, a mogu ti reći da sve već i imaš, ja ti želim još više! Hvala ti što si sve ono što mi je potrebno. Što si me usrećio, što si mi napravio ovu bezuslovnu ljubav od koje se oboje topimo, i što smo, napokon, ono što treba da budemo - srećna porodica! Volim te, nek' ti je najsrećniji 38. rođendan! Moje sve!

Foto: Instagram.com / @luna_djogani

Marku Miljkoviću rođendan je čestitao i Lunin otac Gagi na Instagramu, i poželeo mu je sledeće:

U mom životu moja ćerka je najveće bogatstvo i za nju bih uvek dao sve. Presrećan sam što je njeno srce zavolelo upravo tebe, presrećan sam zbog vaše ljubavi koja je moćna i vatrena. Želim da znate da ću uvek biti na vašoj strani i da ću uvek i bez obzira na sve, braniti vašu ljubav. Dragi moj zete, želim ti puno srećnih i uspešnih dana u budućnosti i neka ti svaki novi dan bude još jedna prilika za radost i uživanje. Želim ti srećan rođendan!

Kako će Marko proslaviti rođendan, ostaje da vidimo, verujemo da će bar delić proslave biti objavljen na jednom od njihovih Jutjub kanala. 😎

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#ROĐENDAN

#marko miljković

#čestitika