Tvrdi da su mu mediji uništili ljubavnu vezu 🤔

Iako se trenutno ne nalazi u Beloj kući rijaliti učesnica Maja Marinković je jedna od glavnih tema u Zadruzi 5. Majin ulazak se očekuje s nestrpljenjem, a do njega verovatno neće ni doći, bar ne u ovom periodu, jer Taki ćerku vodi sa sobom u Švedsku. 🤷‍♂️

Kako je Taki izjavio za medije, uskoro se vraća u Švedsku i planira da povede Maju i da je skloni bar malo od rijalitija.

- Kolega mi je dobio koronu i morao sam da odem da poplaćam račune oko firme. U bolnici je, da li će da pregura, ima koronu, ovde u Srbiji ću biti kratko, pa se vraćam sa Majom za Švedsku. Sa lepoticom se nisam video, otišla je sa ćerkom u Dubaji, bez mog znanja i bez mene, pošto su mi mediji uništili vezu, ona je otišla bez mene, ali smo u kontaktu. Ovih dana dolaze nešto poslovno u Dubrovnik, pa ćemo se tamo videti i da popričati o svemu, pomirili smo - rekao je otac rijaliti učesnice za Republiku, pa dodao:

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Sa Majom se vraćam za Švedsku i ne mislim da će za sada biti nešto od njenog ulaska u rijaliti. Iako nije u rijalitiju, priča se vrti oko Maje, tamo bi je sačekao pakao. Želim da svoje dete sačuvam od nepotrebnog stresa, ona je se okrenula svom životu, ima svoje obaveze i za sada ne znam šta će biti ubuduće. Ona donosi odluke o svom životu, ja se u tom ne mešam, ona je punoletna i sama donosi odluke o svemu!

Taki je za pomenuti medij rekao nešto više i u svom ulasku u Zadrugu 5.

- Ako njoj zagusti, tu sam da joj pomognem, a čujem i da sam tema zadrugarima svakog dana, svako malo me neko spomene, ljudi mi šalju snimke u kojima čujem da me spominju i povezuju ponovo sa devojkama, a oni znaju da to nije istina. Svi znate na koga mislim, ja ne bih nikome da dajem reklamu, ja sam odlučio da se skrasim sa jednom devojkom... Preko Majinog i mog imena neću graditi tuđe karijere, niti dozvoliti da drugi to rade.

Foto: Printscreen YouTube Zadruga Official / RED TV

Autor: redportal.rs

#Taki

#Zadruga 5

#maja marinkovic

#švedska