Policija ga je pratila određeno vreme

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki ubio suprugu Jelenu Marjanović bio je tajno praćen i sniman tokom istrage ubistva, tvrde njegovi branioci. Kako navode, činjenica da tokom sudskog postupka nije prikazano ono što je policija na taj način prikupila, svedoči da nikakav dokaz protiv njega ili njegovih članova porodice nije pronađen.

Dobili smo informaciju da su bili na "merama" policije. Da je tu nešto pronađeno, dokazi bi sigurno bili dostavljeni sudu - rekao je za Kurir advokat Nikola Dumnić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića u sudskom postupku.

Zoran Marjanović, kaže za Kurir da nije znao da su on i njegovi članovi porodice bili prisluškivani, dok je trajalo prikupljanje dokaza.

- Iskreno o tome nisam ni razmišljao. Tada je cela porodica bila u velikom bolu zbog gubitka moje supruge Jelene. Pogotovo kada sam 3. aprila 2016. saznao na koji način je ona stradala, na koji način je izgubila život - kaže Marjanović.

I dodaje da nema ništa protiv toga, što je policija i na taj način pokušavala da dođe do dokaza: Meni ne smeta ako su me presluškivali. Ja sam čak više puta rekao:

- Vi slobodno dođite ovde kod nas, instalirajte šta sve treba, sve je apsolutno čisto.

Autor: Kurir

#UBISTVO

#jelena marjanović

#zoran marjanović